bagajul de maternitate logo-01
Bagajul de maternitate logo footer-01

Povestea noastră

Bagajul-de-maternitate-povestea-noastra-Anamaria-Ana-Maria
Povestea bagajului

Două Ane Marii, cu câte două fete fiecare, de zici că acesta a fost planul de la bun început.

Diferența dintre noi e doar de-o cratimă și-un pic.

În 2014, când ne-am întâlnit, probabil în Univers s-a scris povestea așa: buun, acum că v-ați întâlnit, trebuie doar să vă cunoașteți mai bine, fetele voastre vor fi cele mai bune prietene. Drumurile voastre se vor întâlni și se vor separa de câteva ori. Până când vă veți întâlni și uni pe un drum în care împreună veți da viață unui vis, care va ușura munca viitorilor părinți.

Și chiar așa a fost. În urmă cu 3 ani, ne-am băut cafeaua împreună, după ce nu ne văzusem de cel puțin 1 an. 

Și de acolo a pornit totul, de la o idee, un gând. 

Împreună, la această cafea am făcut listele cu ceea ce am avut noi nevoie în bagajul de maternitate și ceea ce ne-ar fi plăcut să găsim în el.
De atunci am umblat, am căutat și am adunat lucrurile cele mai faine pe care le adăugăm în fiecare bagaj de maternitate cu dragoste.

De ce bagajul de maternitate?

Pentru că am umblat de câte 2 ori fiecare pentru a ne face bagajul pentru maternitate. Și am cheltuit mulți bani și mult timp și am ajuns la maternitate și tot ne mai lipsea ceva. Pentru că așa se întâmplă.

Ne-am gândit la viitoarele mame care urmează să plece la maternitate. Cât au de umblat și câte au de pus în balanță înainte să cumpere: calitate, preț, transport la fiecare comandă.
Toate în același loc, economisesc în primul rând timp și apoi bani. Pentru că timpul este atât de important și de prețios, încât fiecare clipă petrecută în liniște cu familia sau cu tine este magică.

Ana-Maria și Anamaria îți doresc să ai parte doar de experiențe magice, să o călătorie ușoară și puiul care urmează să vină pe lume, să vă lumineze viețile.

Și povestea noastră, povestea bagajului, povestea voastră este abia la început și împreună avem de scris file și file pline de amintiri și aventuri frumoase.
Povestea noastrăContact
Bagajul de maternitate SRL
eucontez@bagajuldematernitate.ro
0753 501 412
0742 403 006
© Copyright - 2020  Bagajul de Maternitate - Toate drepturile rezervate
envelopephone-handsetmap-markerchevron-downtext-align-justify linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram