bagajul de maternitate logo-01
Bagajul de maternitate logo footer-01

GARANȚIA PRODUSELORProdusele comercializate dispun de garanție conform Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor si garanțiile asociate acestora. Termenul de garanție al produselor este de 30 zile.


Condiții de garanție:
Dacă pe durata termenului de garanție în urma unor vicii de material sau de fabricație produsele se deteriorează se vor repara sau se înlocuiesc, după caz.
S.C. BAGAJUL DE MATERNITATE S.R.L. va efectua expertiza, repararea și /sau înlocuirea gratuită a produselor defecte. Produsele care nu pot fi reparate vor fi înlocuite. Dacă modelul respectiv nu se mai comercializează, produsul va fi înlocuit cu un alt produs similar, cu aplicarea diferenței de preț sau se va storna la cererea clientului.


Costul transportului către S.C. BAGAJUL DE MATERNITATE S.R.L. va fi suportat de către client, iar returnarea produsului de către S.C. BAGAJUL DE MATERNITATE S.R.L


Produsele achiziționate nu reprezintă obiectul garanției în următoarele situații:
1. Dacă produsele prezintă defecțiuni sau deteriorări cauzate de lichide, dacă sunt obiecte / materiale străine pe suprafața produselor, dacă există arsuri provocate din cauza utilizării necorespunzătoare a produsului.
2. Nerespectarea de către utilizator a condițiilor de manipulare, transport, depozitare, utilizare și întreținere prevăzute de către producător.
3. Deteriorările fizice, estetice (rupturi, porțiuni descusute, tăiate) nu reprezintă obiectul garanției.

Povestea noastrăContact
Bagajul de maternitate SRL
eucontez@bagajuldematernitate.ro
0753 501 412
0742 403 006
© Copyright - 2020  Bagajul de Maternitate - Toate drepturile rezervate
envelopephone-handsetmap-markerchevron-downtext-align-justify linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram